Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@17:36:54 GMT

بیم و امید «آرمان» در زندان

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۰۴۹۴

بیم و امید «آرمان» در زندان

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم، ۲بار انتقال به قرنطینه در مدتی کوتاه روز‌های سختی را برای آرمان رقم زده است و او لحظات بیم و امید را در زندان سپری می‌کند.

پس از توقف اجرای حکم قصاص در روز چهارشنبه گذشته، روز جمعه دوباره خبر رسید او به قرنطینه انتقال یافته تا صبح پنجشنبه حکم اجرا شود، اما حدود ساعت ۱۰شب اعلام شد، این حکم دوباره لغو و به روز دیگری موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با داغ شدن موضوع این پرونده برخی چهره‌ها نیز با انتشار پست یا استوری در صفحه‌های شخصی خود، خواستار بخشش آرمان از سوی خانواده غزاله شدند. اظهارنظر‌های افراد مختلف درباره این پرونده و بخشش قاتل تا جایی پیش رفت که مادر غزاله شامگاه جمعه مجبور به واکنش شد.

او با اشاره به آخرین دیدارش با دخترش ادامه داد: «روز اول را خوب به خاطر داریم. بی‌تفاوتی‌ای که شما به ما کردین در خبر گم‌شدن غزاله، یک غریبه هم در حق غریبه نکرده... امروز از این کالبد بی‌روح که سرگردان است چه می‌خواهید؟ از این زندگی ویران چه می‌خواهید؟ بخشش؟ بوی پیراهن یوسفم را هم ندارم که اگر بود شاید امروز در جایگاه مادری در حقش مادری می‌کردم و عمر ناکرده‌اش را می‌سپردم به طبیعت که جزایش بدهد...»


واکنش‌های مختلف به این پرونده باعث شد، دیروز رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور هم در جمع خبرنگاران به تشریح آخرین وضعیت این پرونده بپردازد و از مردم بخواهد از اظهارنظر در این پرونده خودداری کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی خاطرنشان کرد: «اولا ما در مورد این‌که این فرد جرمی مرتکب شده یا خیر، نباید قضاوت کنیم؛ چرا که این پرونده جزئیات و مسائل مختلفی دارد که قضاوت را سخت می‌کند. خواهش من این است که مردم در خصوص این پرونده از اظهارنظر اجتناب کنند و این کار، کار قضات است.»


وی تصریح کرد: «ده‌ها قاضی در این پرونده ورود کردند و چند نوبت بررسی شده است. این پرونده دو نوبت به دیوان‌عالی کشور رفته و قضات دیوان‌عالی کشور پرونده را دوباره بررسی کردند و قضات بدوی، هم در دادسرا و هم در دادگاه کیفری موضوع را بررسی کردند و حکم دادند. ماده ۴۷۷ در خصوص این پرونده اعمال و مجدد بررسی شده است. از لحاظ اتقان حکم تردیدی وجود ندارد و بر اساس شواهد موجود حکم قتل ظاهرا درست است.»


رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور اذعان کرد: «خانواده‌های قاتل و مقتول بسیار محترم هستند و ما هر دو خانواده را دیده‌ایم و با آن‌ها صحبت کرده‌ایم. آرمان زمانی که به زندان می‌رود، در حال اخذ دیپلم بوده، اما در زندان تا فوق لیسانس خود را نیز اخذ کرده است.»


حجت‌الاسلام صادقی خاطرنشان کرد: «به لحاظ قضایی کار دستگاه قضایی تمام شده است و باید از لحاظ اجرای حکم بر اساس نظر خانواده مقتول یا قصاص کنند یا رضایت دهند. در حال حاضر همه چیز دایر بر مدار خانواده مقتوله است. باید به خانواده مقتوله حق داد که داغ بزرگی دیده‌اند و از طرف دیگر جنازه‌ای نیز در کار نیست و از این نظر نیز خانواده مقتوله آزرده‌خاطر هستند.»


وی گفت: «در حال حاضر شرایط به گونه‌ای نیست که به جسد دسترسی باشد و اتفاقی افتاده که قابل دسترسی نیست و هرچه این‌ها اصرار کنند آرمان جای جنازه را بگوید، او نمی‌تواند بگوید، چرا که خودش نیز نمی‌داند و اگر می‌دانست ده‌ها بار گفته بود.»


در حال حاضر، آرمان به سلول برگشته و زمان جدیدی برای اجرای حکم قصاص مشخص نشده است. خانواده غزاله هم همچنان خواستار اجرای حکم هستند و قصاص تنها خواسته آنهاست.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: غزاله آرمان قصاص اجرای حکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق است که باید در این زمینه آسیب شناسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه اظهار کرد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد و با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطرح شده اظهار داشت: امید است خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

وی با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: «خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است، آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کسی دیگر را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.»

کد خبر 750846

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند